top of page

PROJECTEN

Schwabish.jpeg

SOLO

Als veelzijdige soliste heeft An-Sofie een uitgebreid repertoire gaande van barok tot hedendaagse muziek. Naast haar passie voor klassieke muziek hebben ook andere genres zoals traditionele muziek, musical en muziektheater een vaste plaats in haar programma.

AURAE

Het duo Aurae, vernoemd naar de Griekse godin van de lichte wind, brengt een klassiek programma met een hoogst persoonlijke twist. Ze gaan op zoek naar raakvlakken tussen de klassieke en traditionele muziek. Vertrekkend van Westerse klassieke ankers zoals Bach, Purcell en Händel komen ze voorbij Zuiderse ritme’s van Piazzolla, Rodrigo en traditionele Oost-Europese melodieën. Alle werken zijn geheel eigen arrangementen voor stem en accordeon. 

DSC00301v5_square.jpg
WhatsApp Image 2024-01-29 at 13.30.58.jpeg

Witte Vlinders

Witte Vlinders is een muzikalevertelling gecreëerd door gitariste Emma Wills, gebaseerd op de gedichten 'Platero en ik' van Juan Ramòn Jiménez. Witte Vlinders is een muziektheater waar film, muziek en poëzie elkaar versterken in een wondermooi verhaal. Met acteur Lukas De Wolf, accordeonist Sebastian Enriques, sopraan An-Sofie Moons en klarinettiste An Bosmans.

bottom of page